Veel gestelde vragen

Militariacollector.nl is gericht op, zoals de sitenaam al refereert, op de verzamelaars en liefhebbers van militaria met name uit de tweede wereldoorlog. Deze site bevat informatie zoals bezienswaardigheden, evenementen en beurzen in Europa. Daarnaast is er voor de verzamelaar referentie beschikbaar zoals de soorten onderscheidingen en fabrikanten van oorlogsmateriaal en vele links naar alles wat met militaria uit de tweede wereldoorlog te maken heeft.

Militariacollector.nl is opgericht door vrijwilligers en is daarom gebaat bij vrijwilligers die het leuk vinden om zoveel mogelijk informatie voor de verzamelaar onder te brengen onder één website. Lijkt het je leuk om je kennis te delen en wil je graag informatie zoals bezienswaardigheden, referentie of artikelen bijdragen aan deze website? Klik dan hier om contact met ons op te namen.

Op miltariacollector.nl staan vele bezienswaardigheden, links en evenementen. Helaas zal deze informatie nooit compleet zijn. Daarom zijn wij opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die hier aan bij willen dragen. Mocht u interesse hebben klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Getoonde informatie
De getoonde informatie is verkregen van de informatie die op de desbetreffende site van de bezienswaardigheden en evenementen staan.

Waarom staat er niet alle informatie op?
Voor de volledige informatie zoals actuele openingstijden en entreeprijzen van musea raden wij u aan om de website van het desbetreffende museum te raadplegen.
 
Kan ik zelf mijn bezienswaardigheid op deze website aanpassen?

Momenteel is het niet mogelijk om zelf uw aanpassingen te doen. Indien je eigenaar van een museum of ander bezienswaardigheid bent die op deze website staat kun je via hier contact met ons opnemen om eventuele wijzigingen aan te brengen.

Indien niet al uw vragen beantwoord zijn dan kun je via hier contact met ons opnemen.

Foutieve informatie
Indien je foutieve informatie zoals onjuistheden in een van de diverse onderwerpen ziet en of taalfouten heeft gevonden dan horen wij dat graag.

Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring.

ajax-loader