War and Peace Revival

Over The War and Peace Revival

Een vijfdaags militair en vintage festival in The Hop Farm, Paddock Wood, Kent, zal boordevol educatie en entertainment zitten en de Duinkerke Spirit naar deze historische hoek van Kent brengen.

Bezoekers van The War and Peace Revival kunnen bijpraten met vrienden terwijl ze kijken naar de ongelooflijke actievolle reconstructies van gevechten – niet alleen een groep mensen die rondrennen om soldaten te spelen, maar een grootschalige gechoreografeerde strijd om je een voorproefje te geven van de actie aan het Front! Kom dicht bij de actie, maar door een veilige en voertuigvrije zone. Duizenden militaire voertuigen zullen zich naar verwachting verzamelen op de nieuwe locatie van over de hele wereld die de legers van de 20e eeuw vertegenwoordigen. Kijk uit voor tanks, artillerie, gepantserde en amfibische voertuigen, auto’s, jeeps, fietsen en motorfietsen, nood- en bedrijfsvoertuigen – en nog veel meer. Levende geschiedenisscènes zullen een uniek beeld geven van het leven in conflict met afbeeldingen van WW1 tot heden – zie de Britten die in loopgraven leven, GI’s in Vietnam, Russen die ontspannen met een accordeon na een zware dag in de strijd, of Duitsers die hun volgende zet plannen! Onze re-enactors zullen zich te allen tijde houden aan een strikte morele code in hun displays.

Handelskraampjes geven verzamelaars en shoppers de kans om te snuffelen door tenten vol met schatten, waaronder militaria, antiquiteiten, voertuigonderdelen, boeken, memorabilia, kleding en uniformen en allerlei essentiële vondsten voor de veeleisende liefhebber – alles van een overhemdknoop tot een tank! Voor de modelbouwers zal een uitgebreide tentoonstelling van enkele topklasse modellen te zien zijn, met liefhebbers van over de hele wereld – en de ambachtslieden zijn altijd bereid om hun kennis en ervaring te delen. Voor modelbouwers is The War and Peace Revival een unieke kans om de volledige versies van hun modellen te zien door gewoon naar buiten te lopen!

Voor degenen die wat meer glamour in hun leven willen en misschien een welkome onderbreking van de ‘zee van groen’, zowel mensen als voertuigen, (dames!), ga dan naar de Vintage Village by the Victory Marquee (voorheen de V Marquee) . Hier vindt u een opwindende focus op het ‘vrede’-element van de titel van de show. Je kunt de jongens graag met hun speelgoed achterlaten en shoppen tot je erbij neervalt voor die complete look op onze speciale vintage marktplaats. Als je eenmaal je perfecte outfit voor de avond hebt gevonden, kun je ook boeken voor een vintage kapsel dat bij een van de kappers in de buurt past, zodat je eruitziet en je voelt als een miljoen dollar! En niet te vergeten jongens, er is hier ook een kapper uit de jaren 40. The Vintage Village herbergt ook topdealers in vintage woonartikelen en civiele memorabilia van over de hele wereld. Ga na al dat winkelen naar de Victory Marquee voor gratis overdag vintage-thema-entertainment, voornamelijk uit de jaren 1940 en 1950, waar u van kunt genieten bij een maaltijd of een cream tea. Je kunt zelfs Jive leren van de eenvoudige lessen die worden aangeboden door professionele dansers om je in de stemming te brengen voor de grote nacht die voor je ligt… zullen het eerst cocktails zijn in de Gentleman’s Marquee voordat je terugkeert naar de Victory Marquee voor een romantisch diner dans op een volledige Swing Big Band of Rockin’ out in de Spitfire Bar? De keuze is aan jou!

Het volgende op het ‘Peace’-front is het Home Front Area, gelegen in het midden van het showterrein, tegenover de hoofdparking. Hier vindt u een warm welkom van het grootste Home Front-display van het land en het aangrenzende RAF-display. The Home Front Area is een compleet ‘pop-up’ dorp gewijd aan het portretteren van het Britse burgerleven in de Tweede Wereldoorlog. Hier ga je terug naar 1943 en betreed je de wereld van Trentham Village en die van RAF Upper Trentham, onderdeel van 11 Fighter Group en zie je een dorp in oorlog. Elk jaar heeft het Thuisfront een ander oorlogsthema, een weerspiegeling van een originele regeringscampagne om de burgerbevolking aan te moedigen ‘hun steentje bij te dragen’ om de oorlog te helpen winnen. Er is veel te zien in het Thuisfront! Er zijn winkels, een WVS-kantine, een miniatuurstoomtrein (gratis te rijden) en zelfs een dorpscafé voor een welkome zitgelegenheid, hoewel er geen bier is – het is alleen voor weergave! U kunt een welkome pauze nemen in de Thuisfront Area. Het is zeer gezinsvriendelijk en de plek om uw kleintjes bezig te houden en te vermaken met de leuke activiteiten die we open hebben voor het publiek. Of u kunt genieten van een familiepicknick op de Village Green terwijl u kijkt hoe de RAF het opneemt tegen de Village Home Guard tijdens een touwtrekwedstrijd of voetbalwedstrijd! Vergeet niet om de NAAFI-wagen te bezoeken waar je eten en drinken kunt kopen om van te genieten in het dorp.
Veel mensen geven commentaar op het ‘echte’ gemeenschapsgevoel van het dorp en we zijn hier trots op, samen met onze reputatie voor hoge normen, authenticiteit en entertainment. Je kunt meer te weten komen over het Thuisfront in het menu ‘What’s On’, waar je de thema- en tijdschema’s van 2019 vindt. Tijdens de Show vind je ons in je War and Peace Official Souvenir Programma of luister naar speciale aankondigingen op Radio War & Peace.

Avondentertainment voor degenen die ter plaatse verblijven, omvat nachtelijke muziek van alle generaties. Toegang is alleen voor degenen die een polsbandje dragen. Het publiek kan kaartjes kopen voor het Big Band-entertainment op vrijdag- en zaterdagavond in onze vintage Victory Marquee in een dineer- en dansspektakel!

Bezoekers en exposanten kunnen op de hoogte blijven van het laatste nieuws op Radio War and Peace – het eerste radiostation voor evenementen dat het hele jaar door 24×7 live is. Luister live via http://www.radiowarandpeace.org of via de TuneIn-app.

Loading...
  • In de buurt
ajax-loader

War and Peace Revival