Militracks

Programma

Militracks vindt in 2024 op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei plaats.

De militariamarkt gaat om 09.00 uur open, meteen als de hekken opengaan van het terrein. De voertuigen starten met rijden vanaf 09.30 uur. Er wordt vanaf dat moment voortdurend gereden, met een korte lunchpauze tussen de middag. Militracks duurt beide dagen tot 17.00 uur.

Meerijden kan in principe de hele dag, maar is natuurlijk geen enkele verplichting: Militracks is namelijk bovenal een gezellig evenement waar mensen met technische interesse elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen uitwisselen of hun inkopen kunnen doen op de grote militariamarkt.

De ligging in de bossen, met het museum binnen handbereik, maakt een dagje Militracks absoluut tot een leuke belevenis voor jong en oud.

Parkeren

De Militracks-parkeerplaats is ongeveer 800 meter van het museumterrein gelegen. Parkeren kost per auto 10 euro (per dag) en dat kan contant of met PIN voldaan worden*. Het parkeerterrein is te vinden door de speciale P-bebording te volgen. Zowel vanaf de snelweg (A73, afslag 7) als de provinciale wegen staat de route daarheen duidelijk aangegeven.

* Wanneer de ticketsale start zijn er ook online parkeerkaarten te bestellen, voor €7,- per dag.

Voor mensen met een beperking rijdt er een shuttle-busje.

Campers kunnen overdag tijdens het evenement ook hier geparkeerd worden. Deze parkeerplaats is echter geen camperplaats, dus het is niet mogelijk om hier met de camper te overnachten. Voor de dichtsbijzijnde camperplaats ga naar: Camperpark ’t Schaartven (www.camperparkschaartven.nl).

Bereikbaarheid en adres

Het evenement wordt georganiseerd in het Oorlogsmuseum Overloon en in het omliggende museumpark en -bos.

Voor bezoekers met een rolstoel is het volgende goed om te weten. Het grootste deel van het terrein is met een rolstoel goed bereikbaar. De kruising voor publiek is in principe ongelijkvloers (via een brug) maar voor mensen in een rolstoel, of voor mensen met andere beperkingen die ongelijkvloers oversteken moeilijk maken, zijn er twee oversteekplekken (namelijk bij de markt en bij het openluchttheater). Hier zijn onze medewerkers behulpzaam bij het veilig oversteken. En vanaf de parkeerplaats P1 is een shuttle beschikbaar voor mensen met een beperking.

Loading...
  • Ook op deze locatie
  • In de buurt
ajax-loader

Militracks